![]() |
|
|||||||
| Hazır Sms Mesajları En Güzel Cep Mesajları |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|
#1 |
|
Yeni Uye
Giriş: Jan 2006
|
-Medreselim (entellektüel)
-O şimdi yeniçeri (militarist) -Hatalıysam: tiz kellesi vurula (realist) -Tek rakibim Hezarfen Ahmet Çelebi (postmodern) -Huzur islamda ( neo-klasik) -Padişahım cok yaşa (oportunist) -Yezidim ama akçe bende -Babadan oğula değil alınteri -Mekteplim -Rahmetli de şahlanırdı -Padişahım çok yaşa (yalaka yeniçeri) -Hatalıysam kellemi vurun, kazığa oturtun -Paşa babam sağolsun -Akıncısın dediler kız vermediler -O şimdi sadrazam -Padişahın faytonunda : Veliaht on board -Miras değil zeamet -Fetihlerin ustasıyım, gözlerinin hastasıyım! -Faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim! -Alırım faytonunu -Hakkını ver faytonun hakkını ! -Havan kime sultanım -Alırsın kırat yaparsın sürat -Yollarda arap Beyoğlunda şarap -Rampaların ustasıyım yağız atın hastasıyım -Tek rakibim akıncılar -Yollar gidişime cariyeler duruşuma hasta -Yolda hızlıyım aşkta yavaş Enderunluyum arkadaş -Baba parası değil, 4 yıl sefer , 2 meydan muharebesi ve 5 akın -Nemçe ovası, entel yuvası -Bir sen degil üç kıta yedi iklim hasta -Kaftanımı atarım adalarda yatarım -Atlarım beyaz kılarım namaz -Nallarım saf demirdir paşamın sözü emirdir -Nemçeliden aldım bi tutam saç, sollama yoksa yersin kırbaç -Patiskanın ustasıyım kıratın hastasıyım NOT ALINTIDIR en kral site
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Uye
Giriş: Nov 2008
|
süpermiş kardeş.eyv