![]() |
|
|||||||
| Symbian & Java Yardım Destek Symbian & Java Sorunları ve Çözümleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|
#1 |
|
Cepilan Bağımlısı
Giriş: May 2006
|
n95 kullanıyorum ve mesaj geldiğinde göstermiyor . yani . mesaj geldiğinde telefon çalmıyor titremiyor . mesajlar klosörüne girince görüyorum ana ekranda bir mesaj alındı dahi demiyor . ne yapmalıyım arkdaşlar . teşekkür ederim
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
karakartal_01
|
Telefonun seslerini ya da titreşimini mi kapattın kardeş yanlışlıkla,
Her Sabah Kalktığımda İçimde Umutlarım,Aklımda Hiç Unutmadığım Bir Kupa Finali,Cüzdanımda Hatıra Olarak Sakladığım GALATASARAY Maç Biletlerim,MECİDİYEKÖY Yokuşlarında Eskittiğim Ayakkabılarım Var Benim.... NE SİNEMA NE TİYATRO NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE FENERBAHÇE Teşekkür etmek için mesaj yazma 'i TıklaEmeğe saygı göstermek için LÜTFEN butonuna tıkla
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cepilan Bağımlısı
|
yok kardeş o kadarda değil
hafıza kartını seçtiğimde mesaj geldiğinde uyarıyor ama mesaja girilmiyor .telefon hafızası seçildiğibde mesaj geliyor uyarı yok ekranda mesaj geldi uyarısı yok kutu cıkmıyor illa mesajlara giricem görücem gelen mesajı . lütfen bir çözüm . gelen mesajlardan haberim olmuyor resmen :S |
|
|
|
|
|
#4 |
|
karakartal_01
|
bir olasılıktı
birde farklı hafıza kartı kullanarak denedin mi kardeşbelki hafıza kartında bile sorun olabilir, |
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||
|
Cepilan Bağımlısı
|
denedim kardeş . mail klosorunu silin düzelir diyor bazıları ki olduğunu da söylüyenler var . ama telefon hacklenmıyor anlamadım iyicene kafayı yedi teelfon . gecen gun hackledım şimdi hacklenmemiş gibi |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|