![]() |
|
|||||||
| Forum Kuralları Forum Kurallarını Mutlaka Okuyunuz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Malesef ben ve yetkili arkadaşlarımız görüyoruzki forum yavas yavas amacının dışına cıkmaya başladı..
üyelerimizin yüzde 90 ı almak için girer oldu üyelerimiz buranın yardımlaşma ve paylaşma forumu oldugunu unuttu sanırım öyleki üyelerin çoğu istemeyi bile bilmez oldu (örn. Bana şu lazım gönder, ben bunu bulamıyorum gönderin) gibi saygısızca istekler olmaya başladı Defalarca yazdığımız gibi lutfen paylaşımlarımızı etik kurallar içinde yapalım hep bana demiyelim unutmayalım ki bugün bizim başımıza gelen bir problem yarın yüzlerce kişinin başına gelebilir. Forumda bu tür saygısızca yazılan her mesaj sahibi üye forumdan banlanacaktır!!!. Ayrıca lütfen bulmak istedigimiz bilgiyi önce forumdaki ilgili konulara bakıp ve arama butonuna basıp arama yaptıktan sonra mesajlarımızı yazalım. Daha seviyeli bir internet dünyası için herkesin yardımlaşması dileğiyle.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Göbekli Yetkili
|
Virüs Taraması
Sevgili arkadaşlar..
Forumda bulunan dosyaların %99'u virüs taramasından geçirilerek siteye ekleniyor.. Sizlerde her ihtimale karşı indirdiğiniz dosyaları lütfen virüs taramasından geçiriniz.. (Yazıyı yazmamın sebebi; antivirüs programım yokken bi dosya indirdim telefona kurdum ve 55 ytl lik bi masraf çıktı başıma.. Daha sonra antivirüs programı yüklü iken virüslü dosyayı tekrar kontrol ettim ama maalesef bendeki antivirüs programı dosyayı zararsız olarak görüyor.. Bu yüzden lütfen dosyaları virüs taramasından geçiriniz.. Hiç kimse bilerek bu tarz bir dosya eklemek istemez.. Her türlü sorumluluk kendinize aittir lütfen unutmayınız..) |
|
|
|
|
#3 |
|
Göbekli Yetkili
|
Okumadan Forumu Kullanmayın!!
Arkadaşlar bu başlık altındaki yazıları okumadan forumu kullanmayın lütfen.. Aksi halde yaptığınız hatalar sizlere ceza puanı olarak dönecek ve belli ceza puanlarına göre siteden uzaklaşmanız sağlanacaktır.. 15/02/2006 tarihinden itibaren uyarılan üyeler teşhir edilmeyecek direkt işlem görecektir.. Eğer paylaşımlarımızın daha hızlı ve çok olmasını istiyorsanız lütfen belirtilen kurallara uyun..
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Forumda artık Mp3 Video Klip E-kitap Gibi illegal içerikler Yasaklanmıştır.
Lütfen bu içerikleri eklemeyiniz ekleyen üyelerimiz süresiz olarak forumdan uzaklaştırılacaktır. |
|
|
|
|
#5 |
|
Giriş: Mar 2006
|
Yürürlüğe giren 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu' nun, internet üzerinden haberleşmeye; yani doğal olarak bize de bir takım etkileri olmuştur. Kısaca forumlar üzerinden yapılan bazı haberleşmelerede ceza verileceği belirtilmiştir.
Madde 125, 1. Fikra: "Bir kimseye onur, şeref ve saygınliğını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakistirmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, seref ve sayginligina saldiran kisi, üc aydan iki yila kadar hapis veya adlî para cezasi ile cezalandirilir. Magdurun giyabinda hakaretin cezalandirilabilmesi icin fiilin en az üc kisiyle ihtilat ederek islenmesi gerekir." Madde 125, 4. Fikra: "Ceza, hakaretin alenen islenmesi halinde, altida biri; basin ve yayin yoluyla islenmesi halinde, ücte biri oraninda artirilir." Büyük forumlardan bir tanesinde üye yöneticiye hakaret ederek tepki göstermiş. Yönetici site sahibiyle görüşecek ip adresini istemiş ancak sahibi gizlilik nedeniyle vermemiş. Yönetici dava açmış ve mahkeme kararıyla site sahibi ip adresini vermek zorunda kalmış. Olay telekoma intikal etmiş ve telekom 30 dk içinde ev adresi , telefon numarası gibi bilgileri davayı açan kişiye ulaştırmış. Ertesi sabah yapılan polis baskınıyla mahkemeye çıkarılmış ve 2 yıl hapis istemiyle yargılanmış. Aldığım forumda yargılanan kişinin arkadaşı davadan vazgeçmeleri için yöneticilere mesaj yazmış ancak yönetici vazgeçmemiş. Lütfen forumda attığımız mesajlara dikkat edelim.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 23-06-2006 " tarihinde saat 21:30 itibariyle inferius™ tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#6 |
|
|
Arkadaşlar Forum Kuralları bölümünde forumu daha kolay hale getirebilmek kurallara duyurulara kolay ulaşılabilir hale getirmek için temizlik yapılmıştır gereken ilgiyi gösterirseniz seviniriz..
Önemli olan fakat tek başına bir konu işgal edemeyen konuları Orjinalini bozmadan buraya çekiyorum..
![]() Bu mesaj en son " 29-10-2009 " tarihinde saat 21:20 itibariyle Mj Bolubeyi tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|